Strijkatelier

In ons kantoor op de Buke 4/1 te Zottegem, bevindt zich ook een strijkatelier.

U brengt uw ongestreken was naar ons atelier in uw eigen wasmand.  Eventueel stellen wij u een wasmand ter beschikking waarin u telkens nieuwe strijk kan binnenbrengen. De inhoud van uw wasmand wordt getarifeerd aan de hand van een minutentabel. Deze prijslijst kan u in ons kantoor afhalen. Voor de wasmanden vragen we een waarborg van 5,- euro.

U betaalt met dienstencheques en op uw factuur worden de resterende minuten vermeld. Deze worden overgedragen naar uw volgende bezoek.  Onze medewerkers strijken uw was met veel zorg en met professionele apparatuur. Hangende goederen worden met plasticfolie overtrokken en de kapstokken stellen wij ter beschikking. Onze medewerkers zijn vast in dienst en hebben een strijkopleiding gekregen.

Indien u nog niet over dienstencheques beschikt, kan de inschrijving bij Sodexo via ons kantoor gebeuren.

Opgelet, dit is een strijkatelier en geen droogkuis. U kan bij ons enkel terecht voor artikelen die mogen gestreken worden. Indien een klant delicate artikelen afgeeft om te strijken, tegen het advies van de producent in, dan blijft de klant verantwoordelijk voor eventuele schade door het strijken.