Ons Bedrijf

Poetshulp Zuid-Oost-Vlaanderen BV is een private schoonmaakfirma opgericht in 2005 door Pascal De Corte.

Onze onderneming werkt uitsluitend in het systeem van de dienstencheques en richt zich vooral naar gezinnen die een vaste poetshulp wensen voor een langere termijn. Al onze medewerkers krijgen dan ook een vast contract en een vast uurrooster.  In ons gebouw bevindt zich eveneens een strijkatelier.

Poetshulp Zuid-Oost-Vlaanderen BV heeft meer dan 110 vaste medewerkers in dienst en is actief in Zottegem, Herzele, Lierde, Brakel, Zwalm, Oosterzele en Sint-Lievens-Houtem. Om een goed overzicht te hebben en om goede contacten te onderhouden met zowel de klanten als het personeel, opteren wij voor een relatief kleine regio.

Wie meer informatie wenst kan contact opnemen via mail (poetshulp@telenet.be), telefonisch op het nummer 09/337.51.60 of u kan naar ons kantoor op de Buke 4/1 te Zottegem komen.

Wie een job zoekt als poetshulp kan ons eveneens telefonisch contacteren en wordt dan uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Iedere medewerker krijgt een vast contract, een vast uurrooster, een GSM abonnement, maandelijkse premies en onkostenvergoedingen.

Bekijk alvast deze video als eerste introductie.